Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱ گفت: «در تعطیلات نوروز امسال هم پاندمی کرونا امکان سفر را از شهروندان گرفته است. بر همین اساس، شهروندان تهرانی می‌توانند در این روزها از جاذبه‌های گردشگری و بافت تاریخی حصار ناصری در محله‌های مرکزی پایتخت بازدید کنند.»

علی اسماعیل زاده با تأکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در همه مکان رویدادهای تاریخی افزود: «در نقشه گردشگری منطقه ۱۱ که امسال با محوریت خیابان ولی عصر (عج) به روز رسانی شده، ۱۱۰ مکان رویداد با قابلیت گردشگری و بازدید در اوقات فراغت معرفی و ۴۰ جاذبه گردشگری آن در بلندترین خیابان خاورمیانه(ولیعصر) جانمایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه خیابان ولی عصر (عج) به زودی ثبت جهانی خواهد شد؛ ادامه داد: « ۵ کیلومتر از این خیابان ۱۸ کیلومتری در منطقه ۱۱ قرار دارد که از میدان تاریخی راه آهن تا خیابان انقلاب را در بر می‌گیرد. ۴۰ مکان گردشگری از جمله قهوه خانه ۱۰۰ ساله آذری، قدیمی ترین ساعت شهری در مسجد مشیر السلطنه که در دوران قاجار ساخته شده، خانه انیس الدوله، موزه و خانه مینایی، قدیمی‌ترین قنادی‌های شهر تهران، مسجد فخریه، موزه هنر ایران (کاخ مرمر)، خانه متین دفتری، تئاتر نوفل لوشاتو، تئاتر شهر و … را می‌توان نام برد.»

او همچنین بیان کرد: «نقشه گردشگری به معرفی ۵ مسیر پیشنهادی برای گردش یک روزه پرداخته است که در این مسیرها علاقمندان می‌توانند از جاذبه‌هایی همچون میدان حسن آباد، موزه ثبت احوال، کوچه لولاگر (تنها کوچه قرینه شهر تهران)، عمارت منشی باشی، موزه مقدم، موزه قرآن موزه هنر ایران، انجمن فلسفه و حکمت، میدان حر، موزه روان پزشکی، مسجد توتونچی، موزه دخانیات، خانه امیر بهادر، خانه تیمورتاش (موزه جنگ) و … بازدید کنند.»

به گفته اسماعیل زاده این نقشه‌ها در موزه‌های محدوده منطقه ۱۱ به صورت رایگان توزیع خواهند شد و فایل نقشه نیز در شبکه‌های اجتماعی و سایت منطقه ۱۱ در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

کد خبر 590621 برچسب‌ها منطقه ۱۱ شهرداری نوروز تهران مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۱۱ شهرداری نوروز تهران مدیریت شهری منطقه ۱۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۶۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد

 به گزارش تابناک، زومیت نوشت: آکادمی علوم چین اطلس جدیدی از ماه را منتشر کرده است که وضوح نقشه‌های دوران آپولو را دو برابر می‌کند و از بلندپروازی‌های فضایی چین و کشورهای دیگر حمایت خواهد کرد.

به‌گزارش نشریه نیچر، اطلس جدید زمین‌شناسی ماه که حاصل تلاش بیش از ۱۰۰ پژوهشگر در طول یک دهه است، علاوه بر اطلاعات اولیه‌ی زمین‌شناسی درمورد سطح ماه، درمجموع، ۱۲۳۴۱ دهانه، ۸۱ حوضه، و ۱۷ نوع سنگ را دربرمی‌گیرد.

نقشه‌های جدید در مقیاس بی‌سابقه‌ی ۱:۲۵۰۰۰۰۰ ساخته شده‌اند. راس میچل، ژئوفیزیکدان مؤسسه‌ی زمین‌شناسی و ژئوفیزیک آکادمی علوم چین می‌گوید: «هر سؤالی در زمین‌شناسی با نگاه کردن به نقشه‌های زمین‌شناسی شروع می‌شود. اطلس جدید ماه منبعی برای کل جهان است.»

 بیش از ۱۰۰ پژوهشگر برای تهیه‌ی اطلس جدید ماه در طول یک دهه تلاش کردند.
جیانژونگ لیو، یکی از رهبران پروژه با اشاره به این موضوع که نقشه‌های موجود از ماه به دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۶۰ برمی‌گردد، می‌گوید: «سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده از داده‌های مأموریت‌های آپولو برای طراحی تعدادی از نقشه‌های زمین‌شناسی ماه ازجمله نقشه‌ای سرتاسری در مقیاس ۱:۵۰۰۰۰۰۰ و تعدادی نقشه‌ی منطقه‌ای با دقت بالاتر از محل‌های فرود استفاده کرد. از آن زمان، دانش ما از ماه بسیار پیشرفت کرده است و نقشه‌های قدیمی دیگر نمی‌توانند نیازهای پژوهش‌ها و اکتشافات آینده ما از ماه را برآورده سازند.»

در سال جاری سه فضاپیما به سمت ماه پرتاب شده‌اند و چین قصد دارد در ماه مه سفینه‌ای را برای جمع‌آوری سنگ‌ها از سمت پنهان ماه ارسال کند. نقشه‌های جدید به کاوش‌های چین و کشورهای دیگر در ماه کمک خواهد کرد.

 
دانشمندان از نقشه‌های جدید ماه برای درک بهتر تاریخ ماه استفاده خواهند کرد.
دانشمندان به کمک اطلس جدید ماه می‌توانند به درک بهتری از تاریخ ماه برسند، منابع بالقوه‌‌ ماه را ارزیابی کنند و مطالعات زمین‌شناسی مقایسه‌ای انجام دهند. این نقشه‌ها همچنین به انتخاب محل مناسب برای ساخت پایگاه‌های تحقیقاتی روی ماه کمک خواهد کرد.

 
اطلس جدید ماه که به دو زبان چینی و انگلیسی در دسترس قرار دارد، با استفاده از داده‌های برنامه اکتشافات ماه چین، به‌ویژه مأموریت چانگ‌ای ۱ تدوین شده است که از مدار، سطح ماه را بین سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۹ بررسی کرد.

 
اطلس جدید ماه با استفاده از داده‌های برنامه‌ی اکتشاف ماه چین تدوین شد.
مشاهدات انجام‌شده روی سطح ماه توسط ماه‌نشین‌های چانگ‌ای ۳ و چانگ‌ای ۴ به‌ترتیب در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۹ به تأیید صحت داده‌های چانگ‌ای ۱ کمک کرد. تیم تهیه‌کننده اطلس همچنین از داده‌های مأموریت‌هایی مانند GRAIL، مدارگرد شناسایی ماه ناسا و کاوشگر چاندرایان-۱ هند استفاده کرد.

 

پژوهشگران چینی در سال ۲۰۱۲ درحالی‌که به‌دنبال اهداف بعدی اکتشاف ماه بودند، شروع به تهیه‌ی نقشه‌ها کردند.

چین با مشارکت روسیه و بیش از ده‌ها کشور و سازمان دیگر، ساخت ایستگاه بین‌المللی تحقیقات قمری را رهبری می‌کند که قرار است اواسط دهه‌ی ۲۰۳۰ در قطب جنوبی ماه به‌منظور اکتشافات علمی و بهره‌برداری از ماه ساخته شود.

تیم لیو مدتی است کار برای بهبود وضوح نقشه‌ها را آغاز کرده است و نقشه‌های منطقه‌ای با دقت بالاتر را براساس نیازهای علمی و مهندسی تولید خواهد کرد.

در این بین، اطلس تکمیل‌شده در پلتفرم ابری «دیجیتال مون» قرار گرفته است و درنهایت در دسترس جامعه‌ی تحقیقاتی بین‌المللی قرار خواهد گرفت.

 

دیگر خبرها

  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • جاذبه های دیدنی نیاسر کاشان، کهن باغشهر ایران
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان