Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رفیعی گفت: ما در حال تهیه نقشه ویژه اماکن مذهبی هستیم تا بتوانیم این مکان‌ها را به صورت محور‌های گردشگری به هم متصل کنیم و به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کنیم تا جذب و جلب گردشگران بیشتری را در این مکان‌ها شاهد باشیم. علی رفیعی معاون امور گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران درخصوص ظرفیت تهران برای توسعه گردشگری مذهبی به میزان گفت: ما در استان تهران با توجه به ظرفیت‌های مذهبی بسیار مناسبی که وجود دارد سالانه گردشگران زیارتی قابل توجهی را پوشش می‌دهیم که از اماکن مذهبی تهران استقبال زیادی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس حرم حضرت عبدالعظیم در شهرستان ری، امامزاده صالح، امامزاده قاسم یا بقعه دیگر امامزادگان معززی که در شهرستان‌های تهران قرار دارند پذیرای شمار زیادی از گردشگران و زائران هستند.   وی ادامه داد: همچنین باید به حرم مطهر حضرت امام (ره) اشاره کنم که در طول سال پذیرای شخصیت‌های سیاسی، غیرسیاسی، فرهنگی و مذهبی پرشماری است. ما در اطراف این قطب‌های زیارتی مثل حرم حضرت عبدالعظیم درصدد توسعه تاسیسات زیرساختی گردشگری هم هستیم. چرا که درصدد هستیم تا بتوانیم با تحقق این توسعه خدمات مطلوب و مناسبی را به گردشگران ارائه کنیم. امروز می‌بینیم در اطراف حرم حضرت امام (ره) آن دسته از واحد‌های اقامتی یا رستوران‌ها و مراکز پذیرایی که امکان خدمت رسانی مطلوب برای گردشگران را داشته باشند پروانه فعالیت گرفته اند.   معاون امور گردشگری میراث فرهنگی تهران خاطرنشان کرد: در شهرستان ری ما درصدد توسعه بیش از پیش فضا‌های اقامتی هستیم. در این شهرستان مرمت و بازسازی سایت‌های تاریخی برای جذب گردشگران هم در دست انجام است. همچنین در شهرستان شمیرانات که بقعه امامزاده قاسم و امامزاده صالح و امامزاده‌های معزز دیگری وجود دارد که در راستای توسعه این نوع تاسیسات و تکمیل محور‌های مذهبی تهران در تلاش هستیم. ما در حال تهیه نقشه ویژه اماکن مذهبی هستیم تا بتوانیم این مکان‌ها را به صورت محور‌های گردشگری به هم متصل کنیم و به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کنیم تا جذب و جلب گردشگران بیشتری را در این مکان‌ها شاهد باشیم. البته اگر استان تهران را تا پیش از شیوع کرونا به عنوان کریدور مرکزی ورود گردشگران خارجی به کشور به حساب بیاوریم می‌بینیم که بسیاری از گردشگران خارجی که برای زیارت حرم امام هشتم (ع) یا زیارت حرم حضرت معصومه (س) به کشور وارد می‌شدند معمولا در تهران هم از اماکن مذهبی بازدید داشتند و بعد راهی زیارت دیگر مکان‌های مذهبی کشور می‌شدند.   بیشتر بخوانید: سفر‌های زیارتی از سر گرفته می‌شوند؟
رفیعی در واکنش به اینکه با وجود ظرفیت تهران برای تبدیل شدن به قطب سوم زیارتی کشور فقدان وجود زیرساخت‌های مناسب مانع از بهره گیری مناسب از این امکان شده گفت: در سالیان گذشته اگر چنین ادعا‌هایی درباره تهران مطرح می‌شد شاید پذیرفتنی بود، اما امروزه وضع دیگری حاکم شده است. البته شاید بیماری کرونا تاحدودی این معادلات را تغییر داده است. چون این بیماری تاثیراتی در سطح جهانی از خود به جا گذاشته است. اما تا پیش از شیوع این بیماری تهران تبدیل به یک مقصد گردشگری شده بود و درحال تبدیل شدن به یکی از ارزانترین مقاصد گردشگری در بعضی از فصل‌های سال از جمله در ایام نوروز هم بود. ولی اینکه تصور شود گردشگران صرفا به صورت گذری به تهران می‌آیند درست نیست. این وضعیت امروزه با توجه به امکاناتی که فراهم شده تغییر پیدا کرده است. مثلا در اطراف حرم عبدالعظیم حسنی (ع) به چندین واحد اقامتی پروانه فعالیت داده شده که بعضی از این‌ها با قوانین در حال تطبیق پیدا کردن هستند.   وی با بیان اینکه این ظرفیت در حال افزایش است افزود: حتی چند هتل در درجات بالاتر در حال تاسیس در شهر ری است. امروز هتل‌های چهار ستاره و پنج ستاره در شهر ری در حال تاسیس هستند تا بتوانند خدمات متناسب تری را به زائران عرضه کنند. همینطور در اطراف شمیرانات ما در حال راه اندازی هتل‌های چهارستاره و پنج ستاره‌ای که دارای امکانات مناسبی باشند هستیم تا بتوانیم همه قشر‌های گردشگران را پوشش بدهیم و خدمات مناسب را به آن‌ها عرضه کنیم؛ بنابراین امروزه معادلات گردشگری در تهران درحال تغییر است. شاید درگذشته وضع مطلوبی حاکم نبوده، اما الان خوشبختانه شرایط تغییر کرده است. امیدواریم بعد از اینکه پاندمی کرونا از بین رفت شاهد حضور گردشگران مذهبی به شکل هدفمندتر در تهران باشیم.   انتهای پیام/ برچسب ها: علی رفیعی گردشگری زیارتی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علی رفیعی گردشگری زیارتی هستیم تا بتوانیم اماکن مذهبی مکان ها حرم حضرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۶۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد در اولین نشست میز‌های تخصصی سند ملی زیارت گفت: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری‌ها کمتر براساس داده‌ها صورت می‌گیرد در تلاش هستیم تا تمامی داده‌های ثبتی، افکارسنجی و رفتارسنجی را در مرکز ملی داده‌های زیارت پوشش داده تا به مدیران در امر زیارت برای تصمیم‌گیری‌های کلان کمک شود.
حسین افخمی روحانی در خصوص تاسیس مرکز ملی داده‌های زیارت افزود: با توجه به اهمیت مسئله زائر و زیارت و ضرورت سیاست‌گذاری و راهبری دقیق و هوشمندانه، لازم است که در زمینه حکمرانی توجه و اهتمام بیشتری به مسئله زیارت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه مرکز ملی داده‌های زیارت مصوبه کارگروه ملی زیارت کشور است و در اسفندماه ۱۴۰۱ نیز مصوب شد، اضافه کرد: طی مصوبه‌ای که در زمینه این کارگروه ملی مطرح شد قرار است این مرکز در پژوهشکده زیارت دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یک فعالیت پژوهشی دانشگاهی مستقر شود تا بررسی و تحلیل داده‌های زیارت در این مرکز صورت گیرد.
رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد گفت: سال گذشته یک فرآیند اجرایی و ساختاری در این خصوص طی شد که در اجرای این طرح ابتدا به صورت آزمایشی در استان و سپس در سطح کشور نیز انجام می‌شود تا تصمیم‌گیری در حوزه زیارت مبتنی بر داده‌ها باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری‌ها کمتر براساس داده‌ها صورت می‌گرفت در تلاش هستیم تا تمامی داده‌های ثبتی، افکارسنجی و رفتارسنجی را در این مرکز پوشش دهیم تا به مدیران در امر زیارت برای تصمیم‌گیری‌های کلان کمک شود.
افخمی روحانی گفت: مصوبات کارگروه ملی زیارت به منزله مصوبات هیات وزیران است و این فرصت خوبی است تا بتوانیم جریان خدمت‌رسانی به زائران را به صورت کمی و کیفی نیز ارتقا دهیم. جمع‌آوری اطلاعات آماری، بخشی از هدف راه‌اندازی مرکز داده‌های زیارت است و ما به دنبال جمع‌آوری و ثبت تمامی اطلاعات و تحلیل‌های آماری مربوط به زیارت هستیم تا بتوانیم گزارش، تحلیل و طراحی مناسبی برای مسائل مختلف زیارت نیز داشته باشیم.

رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد افزود: تمامی دستگاه‌ها باید حمایت‌های خود را داشته باشند تا تمامی داده‌ها برای تصمیم‌گیری‌های کلان جمع‌آوری شود، چراکه زیارت به عنوان یک پیشران فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در استان و کشور محسوب می‌شود و لازمه آن این است که تمامی ارگان‌های مربوطه مشارکت خود را در این زمینه به کار گیرند.

دیگر خبرها

  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • حجاج حال معنوی سفر زیارتی را از دست ندهند
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • جزییات تقسیم استان تهران: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند / در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • برنامه هیات‌های مذهبی برای سالروز شهادت امام صادق(ع) اعلام شد
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد
  • روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»